Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

Penis oefeningen

Penisvergroting en penis verlenging dmv methodes als oefeningen, jelken, jelqing massage en training

Penisvergroting door gebruik te maken van oefeningen wordt al vele eeuwen gedaan. Essentieel hierbij is het gebruik van de juiste technieken en het veilig gebruik ervan. Je zult zelf merken wanneer je je penis te zeer belast. In dat geval is het belangrijk je penis rust te geven en weer laat aansterken door gebruik te maken van penisvergrotingspillen

In het handboek staan oefeningen die in de jaren zeventig al onderzocht zijn. Er is onderzoek gedaan naar de doeltreffendheid van de penis vergrotings-methode door de Engels doctor B. Richards. De resultaten waren dat maar liefst 87% van de gestreste mannen een zeer goed resultaat boekte. Dit onderzoek is gepubliceerd in het “British Journal of Sexual Medicine”. Uit het onderzoek is gebleken dat door middel van penis oefeningen, de lengte van een penis kunt verlengen met max. 6,5 cm en een verdikking van 2 cm.

De werking van oefeningen als penis vergroting

De penis oefeningen zorgen voor een goede bloedcirculatie van de basis tot aan de eikel. Door de goede bloedcirculatie worden er enkele kleine scheurtjes in de celwanden can de zwellichamen van uw penis gemaakt. Elke nacht worden die natuurlijk weer gedicht door het lichaam, het is hetzelfde als het versterken van uw spieren d.m.v. sporten.

Wil je het beste resultaat halen dan kun je het beste deze oefeningen dagelijks uitvoeren. Hier ben je gemiddeld 20 tot 30 minuten per dag voor kwijt. Voordat je hieraan begint kun je het beste een warme natte handdoek om je penis doen of een warm bad nemen. Doordat je een warm bad neemt of een warme handdoek om je penis doet, verhoogt dat bloedsomloop naar je penis en en wordt je penis opgewarmd voor de penis oefeningen. Na enkele weken of maanden zul je merken dat uw penis zeer zeker is toegenomen in de lengte en dikte.

Beter resultaat met supplementen of een penisstretcher

Als je de oefeningen doet werken deze uitstekend samen met supplementen. Deze supplementen verhogen de bloedsomloop naar je penis. Alle Supplementen voor je penis die uitstekend werken,  en ook uw potentie en libido verhogen kun je hier vinden op onze website. Heeft u zoiets van “ik wil geen 20 tot 30 minuten per dag met de penis oefeningen bezig zijn”, Dan is er een heel goed alternatief voor handen: de penis- stretcher. Deze kunt u gemakkelijk dragen onder uw kleding. De penisstretcher is veilig in gebruik en vooral zeer makkelijk. Wij adviseren zelfs de penisstretcher, omdat dit de meest veilige methode van penisvergroting is.

Wil je er meer over penis stretchers weten? Op onze website vind je de penis-stretchers die in het het bezit zijn van EU- certificering, en ook een uitstekend resultaat levert. Lees hier verder over penisstretchers.