Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

Penisvergrotings methoden besproken

De Erectie site heeft een onderzoek gedaan naar verschillende manieren van penisvergroting. Dit hebben we gedaan omdat we u willen laten weten op welke manieren mannen hun penis kunnen vergroten. We zijn zijn een enorme diversiviteit aan methoden tegengekomen o.a. oefeningen, al of niet in combinatie met Penis crèmes, magneten, chirurgie, penis pompen, penis stretchers en penisvergrotingspillen. Maar werkt het ook echt? Hieronder ziet u onze uitkomst en laten we u zien wat de kosten er ongeveer voor zijn.

Penis stretcher en Penis stretchers

Kosten: min. € 55,-  max. € 600,-
De penisstretcher is van alle penisvergrotings methoden waarschijnlijk de meest makkelijke in gebruik en daarnaast bij juist gebruik ook nog eens volstrekt veilig. Penispompen werden oorspronkelijk ontwikkeld voor medische klinieken die abnormale krommingen van de penis corrigeren (beter bekend als Peyronie's desease). Omdat de ontwikkeling voortdurend onder dokters toezicht heeft gestaan is de ontwikkeling van penisstretchers zeer ver door ontwikkeld. Hierdoor kunnen we u garanderen dat u een goede penisvergrotingsmethode gebruikt, mits u een product gebruikt dat u elders op onze website vind.

De penisstretcher werkt in feite hetzelfde als penisvergrotingsoefeningen die u ook met de hand kunt uitvoeren, met dat verschil dat u de penisvergrotings stretcher onder uw kleding kunt dragen en op ieder gewenst tijdstip kunt gebruiken. Dit in tegenstelling tot penisvergrotende oefeningen. Ook kunt u meestal sneller resultaat verwachten. Wilt u meer weten over veilige penisvergrotings stretchers, bezoek dan onze penisstretchers pagina.

Penispomp

Kosten: min. € 45,-  max. € 350,-
De meningen zijn erg verdeeld over het gebruik en de werking van de penis pomp voor penis vergroting. Men is nog steeds niet over uit. De verschillen tussen de penispompen zijn groot. De pompen werken door een vacuum rond de penis op te bouwen en zo de penis in alle richtingen te trekken. U moet hier erg voorzichtig mee zijn, omdat bij verkeerd gebruik meer schade doet dan dat uw penis er groter van word.

Over het algemeen zijn onze ervaringen met penispompen niet zo goed. De penispompen hebben vooral een tijdelijk effect op korte termijn. Wilt u echt blijvende penisvergroting dan kunt u beter verder kijken naar een goede penisstretcher of penis stretchoefeningen. Wilt u een goede penispomp proberen, dan hebben we er een tweetal gevonden die wel voldoen aan alle veiligheids eisen. Lees hiervoor verder over de Libido pomp en de geheel nieuw ontworpen Badmaat.

Penisverlenging d.m.v. Chirurgie

Kosten: min. € 4000,-  max. € 12,000,-
Helaas is de kennis van de penisvergroting d.m.v. Chirurgie nog niet helemaal volmaakt. De kosten voor een penis vergrotende operatie zijn behoorlijk hoog. En de methodes die worden gebruikt, zijn deze wel echt veilig? Hoe de penis wordt verlengt? Een methode is door er in het steunend bindweefsel in te snijden, de penis wordt als het ware naar buiten gehaald. Dus in principe wordt de penis dan niet echt verlengt. De penis word wisselvallig tijdens seks, een stuk gevoeliger en u houdt er littekens aan over. Een andere aanpak is door ervoor te zorgen dat het lijkt alsof u een grotere penis heeft gekregen, is door het transplanteren van vet uit andere delen van uw lichaam. Dit vet word dan in de penis gebracht. Ook bij deze aanpak kunt u er iets aan over houden bijvoorbeeld: bobbels, littekens verminkingen of misschien zelfs erger...Probeert u dus eerst iets anders voordat u over deze aanpak gaat nadenken.

Penis magneet?

Penis magneet

Kosten min. € 30,-  max. € 225,-
Er wordt gezegd dat de wondere werking van de penis magneet komt, doordat het ijzer in het bloed door de magneten wordt aangetrokken. Gelooft u het? Laat u niet voor de gek houden!

Penisvergroting crème

Kosten min. € 50,-  max. € 140,-
Steeds meer reclame word er gemaakt voor deze crèmes, er wordt zelfs beweert dat uw penis zo'n 5 tot 7 centimeter zou groeien. Absoluut niet waar...Het is weggegooid geld. Alleen een penisvergroting pil slikken of penisvergroting crèmes gebruiken, zal echt niet werken. Het kan wel de bloedtoevoer groter maken en werken als u erbij penis oefeningen/penis massage gebruikt. Dus alleen de penis vergrotende crèmes gebruiken zal geen of nauwelijks resultaat leveren.

Penis gewichten

Kosten min. € 150,-  max. € 500,-
De intentie van de penis gewichten is het strekken en verdikken van uw penis. Deze gewichten werden al gebruikt door Afrikaanse stammen en door de Samurai. Door de penis gewichten wordt er veel spanning op de zenuwen gebouwd, dit is daardoor geen goede methode. Het kan zelfs de bloed doorloop afklemmen en dan zorgen voor ontstekingen. U kunt hier impotent van worden! Pas dus op!

Penis vergroting door trainingstechnieken

Kosten min. € 30,-  max. € 500,-
Slechts enkele methodes om uw penis te vergroten werken ook echt en hebben de juiste resultaat. Als u deze dan ook echter op de  juiste manier uitvoert. Het zijn de  makkelijkste methodes van penis vergroting, u kunt dit bereiken door eenvoudige oefeningen met uw hand al dan niet samen met de penis-stretcher en penispillen. Bij 97% van de mannen die het hebben gedaan is er een goede resultaat uit gekomen. Het verlengt, verdikt en versterkt uw penis. Bent u nieuwsgierig en wilt u ook graag uw penis verlengen met een methode die gegarandeerd werkt? Lees dan de handleiding van  “penisvergroten XX “ eens en u kunt vandaag nog beginnen met het vergroten van uw penis.