Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

Penis stretcher apparaten

Penis-stretch apparaten: Uw penis vergroten met de JES-extender, Andro-penis en de Penis-XL of vergelijkbare methodes.

U hebt eerder kunnen lezen dat penis stretching door middel van oefeningen de beste methode voor penisvergroten is. Oefeningen die met de hand moeten worden uitgevoerd vergen echter nogal wat disipliene en u zult zelf moet aanvoelen of de penis niet wordt overbelast. Een echt veiligere methode van penis vergroting doormiddel van penisvergrotingsoefeningen is gebruik te maken van een penis vergrotingsstretcher. De penis stretcher kan de zwellichamen en het weefsel niet beschadigen en is veilig, in tegenstelling tot de kegel en jelqoefeningen. Zonder dat anderen het door hebben kunt u deze ultra lichte verlenger / stretcher onder uw kleding dragen in het dagelijks leven. Wilt u een penis vergroting zonder risico's dan is dit de meest betrouwbare en veilige techniek.

Wereldwijd worden er twee soorten penis stretcher apparaten aangeboden. De  JES-extender en de Andro-penis. De Andro-penis is ook onder andere namen op de markt verkrijgbaar, zoals in het pakket Penis-XL.

Andro penis vs JES-Extender

De penis velengings apparaten zijn bijna hetzelfde en komen tot dezelfde resultaten. De Andro-penis blijkt in de praktijk makkelijker aan te brengen en fijner te zitten bij het dragen ervan. Dit komt doordat deze lichter is, onder de kleding het minste opvalt. Ook is de prijs van Andro-penis gunstig en de daarbij horende medische begeleiding. De Andro-penis is ook zeer interessant, omdat u een Nederlandse dokters begeleiding krijgt tijdens de gehele penis vergrotingskuur.

De JES-Extender wordt al meer dan 15 jaar verkocht en heeft daarom ook een zeer goede naam. Je kunt de JES-Extender kopen vanaf €194,95 (light versie) en is daarmee het goedkoopst. Wilt u uw bevindingen delen met andere gebruikers, dat kan op het online penis vergrotings forum op de website van de producent van de JES-Extender.

Online uw penisstretcher bestellen

De Penis-XL is identiek aan de JES extender en kan snel en direct in Nederland worden besteld. Als u de Penis-XL bestelt voor €289,95 ontvangt u een Andro-penis stretcher samen met 3 flacons tabletten Libido 7 erbij.