Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

Anatomie van de penis

Uw penis bestaat voornamelijk uit twee cilinders van sponsachtig vaatrijk weefsel, dit wordt gevuld met bloed waardoor u een erectie krijgt. Het bloed wordt in de penis gehouden door kleppen, onder druk word dit in de penis gepompt. Er is nog een derde cilinder hier gaat sperma en urine doorheen, dit word de urinebuis genoemd. De eikel is de top van de penis. Bloed dat hier doorheen stroomt komt van de aorta langs twee dunne aders. Deze aders zijn net zo klein als de aders die naar uw vingers gaan. Er zitten nog twee buizen vast aan de zijkant, deze zitten vast aan een steunend bindweefselband. Deze zijn bedekt met bindweefsel en zijn verbonden met het schaambeen.

Het is absoluut niet waar dat Aziatische mannen een kleine penis zouden hebben, en zwarte mannen een grote penis. Het is complete onzin. Bij alle rassen is het gemiddelde penis lengte in erectie rond de 15 centimeter. Wel is het zo dat een penis in slappe toestand nogal kan verschillen. Dit heeft wel iets te maken met iemand zijn herkomst. Het lichaam beschermt zichzelf, normaal is het dat de penis in grootte afneemt als je in een zeer koude omgeving bent. Dit zorgt dus voor het voorkomen van een kleine penis.

In een warme omgeving hebben mannen een hangende penis in slappe toestand, daardoor lijkt die dan juist groter.

De anatomie van de Penis

Waarom een grotere penis?

Waarom bijna alle mannen een grotere penis willen hebben? Dat komt doordat de man hierdoor veel zelfverzekerder wordt, tegenover zichzelf maar ook tegenover de vrouw. Iemand met een grotere penis denkt zelfverzekerder over te komen dan iemand met een wat kleiner penis. Dit heeft niet alleen greep op uw seksleven, maar ook op de wijze hoe een man naar zichzelf aankijkt.

Of de formaat van uw penis nu echt er toe doet? Iedere man moet voor zichzelf bedenken waarom hij een grotere penis wilt. Het is uw eigen keus. Word u er zelfverzekerder door? Waarom zou u het dan laten?