Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

De waarheid over penisvergroting

Wilt u serieus op een natuurlijke manier uw penis vergroten lees dan eens verder. Op onze website staan verschillende methoden voor penisvergroting bij elkaar. Duizenden mannen hebben deze methoden succesvol toegepast! Wij geven u de nodige informatie om tot een goed en gegarandeerd resultaat te komen! 

 • Er wordt gezegd dat je kunt zien aan een man zijn handen, voeten en neus hoe groot zijn geslachtsdeel is. Dit is dus niet waar.
 • De grootste penis die ooit gemeten is, is 34 centimeters
 • Kleinste penis die ooit gemeten is, is 1,5 centimeter
 • Mannen die besneden zijn worden niet minder snel opgewonden, dan mannen die niet besneden zijn. Ook is het niet zo dat ze langzamer of sneller klaar komen.  
 • Bij iedere 10 kilo die u bijkomt in gewicht, verliest u 1 centimeter aan penis lengte.
 • Hoe meer erecties u heeft hoe beter! 3 erecties geven u de nodige zuurstof.
 • Kleine penissen nemen vaak in erectie toestand meer toe dan grote penissen.

Voor het bevorderen van een beter resultaat geven wij u graag een aantal tips. We hebben informatie gebruikt uit de meest uit uiteenlopende bronnen, bij het samenstellen van onze penis vergroting handleiding. Neem ons advies mee in het verlengen en verdikken van uw penis!

Afvallen

Lichaamsvet hoopt zich op in uw penis, daarom is uw lichaamsgewicht van grote invloed op de lengte van uw penis. Voor elke 10 kilo die u aan lichaamsgewicht bijkomt, verliest u 1 cm aan uw penislengte Dus diëten als u te zwaar bent! U maakt meer testosteron aan als u sport, waardoor natuurlijk uw libido ook toeneemt.

Erecties

Overal in het lichaam kan het cholesterolgehalte ervoor zorgen dat de bloedvaten zich vernauwen, dus ook de bloedvaten in uw penis. Dit is niet alleen slecht voor uw hart maar ook voor uw penis. Zorg daarom voor een vetarm, gezond en vezelrijkdieet. Zorg ook voor zink bij uw dieet.

Wilt u een gezondere penis?

We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

 • Zorg voor voor zo min mogelijk stress. Uw seksleven kan daar onder leiden
 • Genoeg slaap
 • Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. U voelt zich beter, een krijgt een beter hart en voor uw penis is het ook niet slecht.
 • Hoe meer erecties, hoe meer voedingsstoffen uw penis krijgt. Heeft u 3 erecties in de week, dan krijgt uw penis al de nodige zuurstof. Een natuurlijke multivitamine preparaat is ook goed.

Chirurg Penis vergroting

 • Zorg dat u gezond en vetarm eet. Een te hoog cholesterolgehalte in uw bloed kan ervoor zorgen dat de penis bloedvaten zich vernauwen, en dit is slecht voor uw penis.
 • Eet zoveel mogelijk zoete fruit, daardoor word uw sperma veel zoeter en dus aangenamer voor uw partner.

Voorkom Chirurgie

U heeft al eerder kunnen lezen dat er verschillende methodes zijn om uw penis operatief te vergroten. Dit kost niet alleen een hoop geld, maar is ook nog niet eens helemaal volmaakt is. Het is niet goed voor uw penis, u kunt er van alles aan over houden zoals u eerder hebt kunnen lezen. Er zijn verschillende methodes o.a. het transplanteren van lichaamsvet, dit kan voor bijwerkingen zorgen. Ook is er nog het insnijden van het ondersteunend bindweefsel, dit heeft ook vele nadelen. De penis word een stuk gevoeliger en kan zorgen voor instabiliteit tijdens seks.