Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

Gemiddelde lengte van een penis

U vraagt zich vast ook vaak af: heb ik een kleine of een grote penis? Hoe verhoud mijn penis zich tegenover die van anderen? Is m'n penis niet te klein? En wat is nu eigenlijk de gemiddelde lengte van een penis? Hier vindt u het antwoord. Wij hebben de waarheid alle informatie en onderzoeken op deze pagina voor u samengevat.

Een kleine penis in slappe toestand, kan in een erectie veranderen tot een normale grootte. Kleine penissen nemen vaak in erectie toestand meer in lengte toe dan een grote slappe penis. Veel mannen vinden hun penis te klein of te dun. En denken dat ze hun vrouw of vriendin niet genoeg kunnen bevredigen. Mannen denken vaak hoe groter, hoe fijner het voor de vrouwen is. Maar wat een man normaal vindt, vind een vrouw misschien wel groot. Vrouwen hoor je niet snel klagen over de grootte van een penis, wel word er eens geklaagd over de slechte bed prestaties. Maar dat heeft dus niets te maken met de grootte van penis.

Onderzoek naar de gemiddelde penis grootte

Het “Kinsey Institute for Sex” heeft onderzoek gedaan naar de gemiddelde erectie. De mannen die meededen met dit onderzoek mochten zelf hun erectie opmeten, dus wie weet of die mannen er een paar centimeter bij hebben gelogen. Hoe betrouwbaar zijn dus deze onderzoeken? Andere dergelijke onderzoeken zullen u misschien zeggen dat alles onder de 18 centimeter klein geschapen is. Uit dit onderzoek is gekomen dat de meeste mannen een erectie hadden van 15 tot en met 17 centimeter. De gemiddelde omtrek is ook gemeten en deze ligt tussen de 9,5 en 12 centimeter.

De “University of California” in San Fransico heeft ook onderzoek gedaan naar de anatomie en kwam met de volgende resultaten. De gemiddelde penis is in erectie toestand 12,95 centimeter en de omtrek gemiddeld 12,45 centimeter. Ook is er onderzoek gedaan door een Braziliaanse dokter in Urologie. Volgens hem was de gemiddelde erectie 14,48 centimeter en de gemiddelde omtrek 11,94 centimeter. Wilt u zelf ook uw gemiddelde lengte meten? Dit doet u op de volgende manier: neem een meetlint en begin bij de buik, waar de schacht begint, en meet langs de bovenkant van de penis.

Grafiek gemiddelde penis lengte

Uit onderzoek is gebleken dat 15% van de vrouwen vinden dat de penis van hun partner te klein of te dun is. Terwijl 30% van de mannen dit denken over hun eigen penis. Geen enkele man vindt zijn penis te lang, slechts 1% van de vrouwen vinden wel dat de penis van hun partner te lang is. 20% van de vrouwen vinden de penis van hun partner te dun, hieruit kunnen we concluderen dat dikte er dus wel aan toe doet, en lengte niet echt.

Uw penis vergroten is mogelijk

Bijna geen enkele man is tevreden met de lengte van zijn penis, iedere man wil een grotere en dikkere penis. Als de lengte van een man zijn penis 2 of 3 centimeter groter is, is een man vaak al tevreden. Wilt u er dus ook iets aan doen? U vindt op onze website de beste penisvergroting methodes. U zult zelfverzekerder worden, en u niet meer iedere dag hoeven af te vragen of uw penis wel groot genoeg is. Het beste resultaat krijgt u doormiddel van penisvergrotingspillen of penisstretchers. Lees elders op deze penisvergroten website alles hierover.