Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Penispomp
Bekijk onze producten

De waarheid over Penisvergroting

Bijna alle mannen denken weleens dat hun penis te klein is en daardoor is er een miljoenen business in penisvergroting atributen ontstaan. In veel landen staat deze branche bekend als zeer agressief. In Nederland en België is dat (nog) niet het geval, maar het is wel tijd voor wat achtergrond informatie. Veel bedrijven hebben veel geld over voor een mooi uitziende website. Hierdoor wordt de waarheid over penisverlenging vaak in de zoekmachine weggestopt. Bijna 95% van alle producten om uw penis te verlengen of te verdikken is bedriegerij. Let wel op: hier bedoelen we met name de Amerikaanse & Aziatische producten waarvan u waarschijnlijk ook via uw spambox vele duizenden mails per jaar krijgt toegestuurd. Er zal u nu waarschijnlijk direct een belletje gaan rinkelen. Maar waarom? Dit komt omdat de penis vergrotings branche in veel opzichte lijkt op de wondermiddeltjes branche. Mensen die verlangen naar iets wat eigenlijk niet eenvoudig te krijgen is en worden op deze manier doelwit voor wondermiddel-uitkomsten als penis verlenging, creme, vergrotings pillen enz.

Penisvergroten Pillen troepIedereen met een betalingssysteem en een “product” kan mee doen met deze branche. Ze bieden van alles aan in de hoop dat het effect heeft.

Let op online oplichterij

U kunt er echter achter komen of het aangebodene rommel is. Hoe u daar achter kunt komen? Door middel van een checklist om te bepalen of het aangebodene een online-scam is. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bekijk de testimonials op de verschillende websites maar eens en lees de verhalen die te perfect klinken om “ echt”  waar te zijn. Het kan ook zijn dat de plaats waar u uw betaling moet doen op een ander plaats is, en waar de naam van de leverancier niet meer waarneembaar is.

Een van de bekendste voorbeelden is bijvoorbeeld: “ als u deze capsule iedere dag, 3 maanden lang slikt, krijgt u er in 3 maanden 7 cm bij”. Mensen die wanhopig zijn kopen dit in veel gevallen blind. Maar wat denkt u nu zelf? Werkt dit echt? U slikt een capsule en er gebeurt een wonder? Met andere woorden dit is 95% van de penisvergrotings branche.

Supplementen kunnen ervoor zorgen dat u meer bloedtoevoer krijgt naar uw penis. Maar zonder oefeningen 7 centimeter erbij krijgen is echt een wonder. En denkt u dat het resultaat zichtbaar blijft als u ermee stopt? Recentelijk is er een onderzoek gedaan in Amerika door de FDA (Food and Drug Administration). Hieruit is gebleken dat dit in vrijwel alle gevallen een scam is. Deze producten mogen dan ook alleen verkocht worden als voedings supplement en niet als product voor een penis vergroting.

Penisvergroting is mogelijk!

Denk nu echter niet dat Penisvergroting een utopie is. U kunt toch een penis vergroting krijgen op een veilige manier. Penis vergrotende oefeningen zijn de goedkoopste en meest natuurlijke methode. Wilt u een sneller resultaat dan kunt u naast de oefeningen ook de eerder genoemde penis vergrotings supplementen gebruiken. De oefeningen rekken het weefsel van uw penis en maken cellen kapot die zich vervolgens weer genezen. Als u de supplementen naast de oefeningen gebruikt, dan wordt de bloedtoevoer vergroot, zodat cellen zich sneller herstellen.

Alleen een vergrotings pil zal niet werken, wel is het zo dat u uw penis kunt vergroten door de juiste oefeningen uit te voeren. Dus oefeningen samen met de juiste supplement kan wel versterkend werken. Het is gewoon een feit dat u het meeste werk zelf moet verrichten. Wilt u er naast de oefeningen supplementen bij nemen, hoe weet u dan wat de juiste supplementen zijn? Op een goede website zal er bij de produkten op zijn minst aangegeven worden welke ingrediënten er in verwerkt zijn.

Methoden die werken

Staat erbij dat er Yohimbe in verwerkt is, afblijven! De FDA heeft deze stof op de gevarenlijst gezet vanwege de bijwerkingen. Uit onderzoek is gebleken dat stoffen als Ginseng, sallflower of Saw Palmetto effectief zijn.

Penisvergrotende Oefenprogramma´s zijn te koop waarin duidelijk word aangegeven wat u moet doen. Als u de aanwijzingen op de juiste manier uitvoert, krijgt u gegarandeerd een grotere en dikkere uitziende penis. Na  maximaal 8 weken heeft u al zichtbaar resultaat. In een half jaar zal dit geen 7 centimeter zijn. Denk eerder aan 1, 2 of 3 centimeter erbij. 7 centimeter zou u wel kunnen bereiken door minstens 2 jaar deze oefeningen uit te voeren. Sowieso wordt u hierdoor zelfverzekerder. Vaak zijn de mannen super enthousiast met het resultaat dat ze het erbij laten, omdat ze blij zijn met het nieuwe uiterlijk van hun penis.

De beste methodes voor penisvergroting

Wilt u het op een natuurlijke wijze doen door penisvergrotende oefeningen uit te voeren?  Of wilt u nog sneller resultaat door de oefeningen samen met de supplementen in te nemen? Of misschien wel de meest veilige methode & snelste methode met een penisstretcher al dan niet in combinatie met penis vergrotende pillen? Het is aan u de keus. Verder op deze website vindt u in ieder geval de beste links naar vertrouwde en goed aangeschreven penisvergroting methodes en websites.